Vi har stängt! VISA ÖPPETTIDER
111

Skovhuus

Skovhuus, danska stickade tröjor och koftor. Ofta i organisk bomull. Massor av färger och modeller.

Våra andra varumärken

Erfo

Erfo, även det tyskt. Lite mera bastoppar och enkla tröjor / koftor. Fina material.

2-Biz

Tuffa kläder till den moderna kvinnan.

Anna Montana

Anna Montana är ett tyskt byxmärke som funnits sedan 1975.Dom gör bra jeans med fin passform. Du känner kanske igen namnen Dora och Angelika?! Då vet du att du har en tysk kvalitet-byxa på dig!

Arimi

Arimi är ett av våra få svenska märken. Christer och Sven gör fina toppar i trikå av bra kvalitet. Tygerna är från Italien och Bulgarien och kläderna sys i Polen. All design och produktion sker i Borås.

Barbara Lebek

Barbara Lebek, tyska varor med allt från bastoppar till ytterplagg. Elegant och klassiskt.

Branting

Branting! Ett annat svenskt märke, faktiskt från Gotland! Läckra blusar och klänningar som ofta finns på tv-hallåorna på tv4! Eller hos oss! :😉

Cero/Etage och Lundgaard

Cero är ett gammalt danskt byxmärke, som gör fantastiska jeans. Vi har nog sålt dem i över 30 år vid det här laget! Dom gör även jackor under namnet Etage. Väldigt mycket miljötänk, så de flesta jackor är gjorda i återanvända pet-flaskor. Det tycker vi om! 😊 Tröjor...

DixiCoat/Flare

DixiCoat/Flare är finska jackor och kappor. Bra i storleken och varma!

Dolcezza

Vårt tredje kanadensiska märke är Dolcezza. Där målar olika konstnärer tavlor, som sedan blir tyg, som sedan blir roliga färgglada plagg. Toppar, klänningar och fina jackor.

Frandsen

Frandsen, även det danskt. Består av snygga jackor och kappor med tuffa detaljer.

Frank Lyman

Frank Lyman. ”Konkurrenten” till Joseph! Alltså också detta är kanadensiskt. Fina blusar, byxor och klänningar. Fantastiska festklänningar om man behöver riktig gala!

Godske group

Godske group är även det ett samlingsnamn.Q´nell, favorit i större storlekar. Oftast fina linne-tunikor, viscose- toppar, byxor, jackor.Robell, bra, roliga prisvärda byxor. Ibland även kavajer.Bassini, blusar, kjolar och byxor i lätt-tvättad kvalite som inte behöver...

Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff! Behöver vi säga något mer?! Vårt favoritmärke, alla kategorier! Kanadensiskt märke som gör allt! Och alla blir snygga i det! Blusar, byxor kjolar, klänningar allt sitter som gjutet.

Lau Rie!

Lau Rie! Dom som uppfann mirakelbyxorna! Många försöker sig på det , men ingen lyckas. Detta är alltså orginalet som passar de flesta perfekt! Massor av olika kvaliteter, längder och modeller. Suverän passform.  

Luhta och Rils

Luhta och Rils är nya märken för kommande säsong. Finska jackor/kappor med suverän passform och kvalitet. Rils är kläder med tidlös elegans som håller i flera säsonger.

Rabe Moden

Rabe Moden, även det tyskt. Lite mera bastoppar och enkla tröjor / koftor. Fina material.

Pardon

Pardon är ett samlingsnamn för fler olika märken. Bla Pont Neuf som gör fina tunikor och tröjor oftast i glad prints. Chalou och Sempere Piu som gör roliga kläder till lite större storlekar. Elton är fina toppar och byxor. Elinette lite festblusar och klänningar....

Sandgaard

Sandgaard består av Gozzip och Studio. Även de båda märken i lite större storlekar. Busiga plagg med fina detaljer.

Seeberger

Seeberger, tyska hatar och mössor i fin ull.