Vi har stängt! VISA ÖPPETTIDER
111

Julklappstips från MG:s mode

  1. Färgglada handväskor: Ge en kombination av stil och funktion med vårt varierade utbud av handväskor i olika färger – från klassiska toner till livliga nyanser.
  2. Smycken i härliga färger och former: Förhöj juloutfiten med vackra örhängen, armband och halsband i härliga färger och former, en perfekt gåva för att addera glamour.
  3. MG:s Modes presentkort: Ge friheten att välja det perfekta plagget eller accessoaren med ett presentkort från MG:s Mode – en personlig shoppingupplevelse i present.
  4. Färgglada handskar: Skydda och stila samtidigt med vårt utbud av färgglada handskar, en praktisk och trendig gåva för vinterdagarna.

Gör julen minnesvärd med dessa fantastiska julklappstips från MG:s Mode. Besök oss och låt julklappsshoppingen bli en glädjefylld och enkel upplevelse!

Öppettider Julveckan
Mån – Fre 10 – 18
Lör 10 – 15

Fler nyheter

Upplev julens magi med våra jultröjor

Upplev julens magi med våra jultröjor

Julen närmar sig med stormsteg, och det är dags att addera lite festlig färg och glädje till din garderob. Hos MG:s Mode hittar du ett fantastiskt urval av jultröjor från välkända märken som 2-Biz, Joseph Ribkoff och Branting. Oavsett om du föredrar klassiskt rött och...

MGs Mode – Klänningar för sommaren 2023

MGs Mode – Klänningar för sommaren 2023

Hitta din unika stil med MG:s Mode Välkommen till MGs Mode, en plats där mode möter personlighet och varje kvinna uppmuntras att vara sitt mest självsäkra jag. Vi förstår att varje kvinna är unik, med hennes egen smak, preferenser och stil. Det är därför vi erbjuder...

Kampanj – Capribyxor Maj 2023

Kampanj – Capribyxor Maj 2023

Vårt senaste erbjudande är på capribyxor - perfekta för sommarens alla tillställningar! Kampanjen börjar nu på torsdag (25/5) och håller på hela vägen till onsdag nästa vecka (31/5). Detta är chansen att uppgradera din garderob med kvalitetsplagg. Spara 10% på ditt...